Menu

Historia

Gårdshonung Sverige AB grundades i december 2011 av Lars Pettersson och Keiko Schönberg, med grundtanken att verksamhetsområdet skulle vara biodling och försäljning av honung. I början av 2013 köpte det danska företaget Jakobsens A/S aktier i bolaget.
Som ett led i en strategisk utveckling av märket Gårdshonung i Sverige har Jakobsens A/S köpt upp hela aktiekapitalet i företaget Gårdshonung AB i 2017

Syfte

Syftet med Gårdshonung Sverige AB är att skapa en stark och pålitlig honungsleverantör. Med utgångspunkt i honung som en 100% ren naturprodukt vill vi utveckla kategorin för svensk och importerad honung på den svenska marknaden. 

Produkter

Gårdshonung Sverige AB är specialiserade på 100% ren honung, utan tillsatser av något slag. Det gäller hela processen, från inköp och produktion till försäljning. Utöver den traditionella svenska sommarhonungen strävar vi efter ett större utbud av olika svenska honungssorter, som exempelvis ljung- och klöverhonung och även ekologisk honung. På samma sätt är det ett naturligt led i produktutvecklingen att utveckla produkter som en svensk flytande honung, utan tillsatser, baserat på erfarenheterna i Danmark.

Sortimentet av importerad honung omfattar standardhonung, specialiteter, Fair Trade samt ekologisk honung från hela världen i en rad olika utföranden och förpackningar.

Vi ser fram emot att betjäna den svenska detaljhandeln.